Wat zijn Extensions?

Wimpers bepalen een belangrijk deel van de oogopslag, hoe langer en dikker ze zijn hoe mooier we dit vinden! Als je van nature niet gezegend bent met mooie lange volle wimpers bieden extensions de ultieme uitkomst. Ook als je er niet van houdt om lang bezig te zijn met je mascara of juist allergisch bent voor mascara is dit een geweldige oplossing! Je staat ’s morgens op en je ziet er gelijk geweldig uit… wie wil dat niet?

Extensions zijn lichte synthetische wimperhaartjes met een zachte coating die één voor één op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste effect kijk ik welke lengte dikte en krul er nodig is.
Met extensions maak je je wimpers langer en voller.

De extensions worden door middel van een speciale huidvriendelijke lijm haartje voor haartje op de wimpers geplakt. Je voelt ze niet en het voelt ook niet zwaar. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur.

Je kunt als de lijm goed is gedroogd na 24 uur er gewoon mee douchen, zwemmen, sporten, sauna enzovoort.
Om mooie volle wimpers te houden zullen de wimpers ongeveer na 3 weken weer opgevuld moeten vanwege de cyclus van de natuurlijke wimperhaar.

Uit ervaring kan ik zeggen dat extensions echt verslavend zijn… als je er eenmaal aan gewend bent wil je niet anders meer. Het is super handig en mooi, en je bent ’s morgens veel sneller klaar!

Boven is voor de behandeling, midden en onder zijn na de behandeling!