Mijn naam is Karin, ik ben geboren in Den Haag.
Ik heb heel mijn leven al een grote passie voor mensen, dieren, natuur, mode en… uiterlijke verzorging.

Na de middelbare school heb ik de kappersopleiding gevolgd en heb ik een aantal jaar gewerkt als herenkapster.
Na een tijdje fulltime moeder te zijn geweest ben ik in de thuiszorg gaan werken. Daar heb ik lange tijd met veel plezier gewerkt omdat ik graag met mensen werk. Mensen helpen en verzorgen geeft mij altijd veel voldoening, ik word altijd blij als ik hun ogen daardoor weer een beetje zie stralen!
Maar na drie faillissementen van mijn werkgevers meegemaakt te hebben, en toen ik tenslotte ook nog een burnout kreeg, heb ik besloten mijn leven om te gooien en iets heel anders te gaan doen.

Ik ben mijn hart gevolgd, en ben een opleiding en een aantal cursussen gaan volgen. Vervolgens ben ik met passie aan het werk gegaan als wimperstyliste. Inmiddels ben ik een gecertificeerd wimper/beauty styliste met ruime ervaring, en ben ik een gezellige rustige salon aan huis begonnen.
Ik vind het leuk en creatief werk, en ik heb altijd te maken met leuke en bijzondere klanten!

Mijn doel is mijn klanten in een fijne rustige sfeer welkom te heten, en ze na goed overleg naar alle tevredenheid de gewenste behandeling te geven. Het geeft mij een heel goed gevoel als zij na de behandeling uitgerust en met een stralende oogopslag bij mij de deur uitgaan, met uiteraard alvast een nieuwe afspraak in de agenda voor de volgende keer!