Ik kies er voor om thuis te werken in mijn eigen kleine rustige salon.
Deze keus heb ik gemaakt omdat ik zelf als klant de ervaring heb dat het er soms chaotisch en druk aan toe kan gaan in een grote salon. Ik ben bij een aantal salons geweest waar je behandeld wordt in een grote open ruimte waar dan meerdere klanten tegelijk behandeld worden door de stylistes. Omdat iedereen door elkaar heen praat kun je nauwelijks een gesprek voeren met je styliste.
Zelf vind ik dat niet zo fijn! Of ik nou voor wimpers of mijn huidverzorging kom… dit is mijn relax momentje! Als ik daar dan zonder make-up mijn behandeling onderga vind ik een beetje privacy in een aparte ruimte wel prettig! Ook is dat een stuk relaxter om een gesprekje te kunnen voeren met mijn stylist. Maar soms is het ook gewoon heerlijk om na een drukke dag even weg te kunnen doezelen.

Daarom heb ik er voor gekozen mijn klanten behandelingen in een rustige omgeving te bieden, zodat je na je behandeling met een ontspannen en tevreden gevoel weer naar huis gaat!
Als je bij mij als klant voor een behandeling komt is het jouw moment!
Alle aandacht is op dat moment voor jou. Er zijn geen collega’s of andere klanten die mijn aandacht afleiden. Wil je gezellig praten? Prima! Wil je lekker op een rustig muziekje wegdoezelen is dat ook helemaal goed! Heb je het koud? Dan krijg je lekker een warme deken.

Ik hoop met deze persoonlijke benadering een tevreden klantenkring op te bouwen. Ook wil ik hiermee mensen over de drempel zien te krijgen om naar mijn salon te komen die zich niet prettig voelen in zo’n drukke salon! Ik plan mijn agenda ruim in, want ik wil niet dat de volgende klant al voor de deur staat terwijl ik nog met jou bezig ben. Daar voelt niemand zich prettig bij!

Er zijn ook mannen die graag iets aan hun wimpers zouden willen doen, maar zich meestal ongemakkelijk voelen om een grote salon binnen te stappen. Bij mij hoeft niemand zich ongemakkelijk te voelen, ook mannen die graag mooie wimpers of wenkbrauwen willen zijn bij mij van harte welkom!
Alle behandelingen die ik bied zijn voor dames & heren die graag een mooie oogopslag willen!